Muffiny cukiniowe z orzechami i kremem z mascarpone i białej czekolady
Miałam zdecydowanie złe wspomnienia po pierwszej próbie upieczenia ciasta cukiniowego. Po prostu mi nie wyszło. Ze względu na nieskrywaną sympatię do cukinii postanowiłam jednak tak łatwo się nie poddawać. I wyszło mi to na dobre, bo to jedne z najlepszych babeczek jakie do tej pory jadłam. A z kremem z mascarpone i białej czekolady (przepis tutaj) komponują się wprost idealnie! Polecam je naprawdę gorąco!
o kurka, co za rarytasy!
OdpowiedzUsuńjeju, takie babeczki.... palce lizac!
ten krem jest cudny. babeczki zresztą też!
OdpowiedzUsuńRozczulaja mnie babeczki z czapeczkami na wierzchu :)
OdpowiedzUsuńPodoba mi sie to połączenie nieco wytrawnego ciasta i słodkiego kremu ;)
OdpowiedzUsuńP.S. Co to za czekolada? :>
piękne babeczki :)
OdpowiedzUsuńcześć, proszę o kontakt w sprawie przycisków Listonic rkrzyzanski@listonic.pl
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!